Loading...
My video

Currently playing : European Commission - Emergency? Call 112!






Financuar nga dhe

Per nje komunitet me te sigurte

112 pritet te jete numri i vetem nacional i emergjencave ne Shqiperi. Per momentin agjensite pergjegjese shqiptare jane duke punuar intensivisht per te ofruar nje sherbim te standarteve Europiane per te gjithe njerezit qe jetojne ne Shqiperi.

Klikoni tek "Me njofto" per te ditur se kur numri do te jete funksional!




Ministria e Punëve të Brendshme

Ministria e Shëndetësisë

Policia e Shtetit Shqipetar

Drejtoria e Mbrojtjes Civile


Nese deshironi te dini me teper per 112 lexoni publikime dhe dokumente te publikuara nga EENA (Shko tek faqja).

Powered by

Se shpejti live

Newsletter

Regjistroni adresen tuaj e-mail per tu njoftuar me te rejat e sherbimit 112.

Mos humb kohe, Regjistrohu tani!